wie ben ik

Binnen het klinische veld van de geestelijke gezondheidszorg werk ik al meer dan 20 jaar als klinisch psycholoog en psychotherapeut.  Dit zowel in een overheidsgesubsidieerd centrum als in een privépraktijk: zie website www.gertvits.be

Echter is psychische gezondheid en zelfontplooiing een belangrijk levensdomein, ook als er zich geen klinische problemen voordoen. Net zoals bewegen, sporten, gezond eten etc. je fysieke gezondheid ten goede komt. Bovendien hangen psychische en fysieke gezondheid samen en kan je ze langs beide kanten beïnvloeden.

Dit werkterrein noemt dus eerder coaching maar kan even zinvol en intens zijn als psychotherapie. Vanuit het klinisch werk zijn er vele zinvolle aanknopingspunten bij het coachingswerk.

Daarnaast zijn er vele manieren om met het meest menselijke van jezelf in contact te komen. Daar verwijs ik dan ook graag naar. In de mensen en de websites waar ik naar verwijs, heb ik veel vertrouwen en ik ken ze van binnenuit door samenwerking, eigen ervaringen etc.

 

 

Zoeken

Highlights

Contact Info

template by JStemplates.com